A lányom epilepsziás. Tónusos-klónusos illetve absence típusú. Tapasztaltatok olyat hogy tünetmentes lett egy ilyen beteg?
Szia! Az én gyermekemnek nem ez a fajta epilepsziája volt, amit leírtál. Ő kinőtte.
6 évig szedett gyógyszert. Ti szedtek gyógyszert? Jártok epilepszia rendelésre?
Nekünk a kezelőorvosa azt mondta régen, mikor kiderült, hogy van ez neki, hogy az ilyen kisiskolás korban kezdődő (neki elsőben jött) epilepsziákat (amelyek jóindulatúak, tehát nem rombolják a tudatát, nem épül le tőle) azt általában, az esetetk 70-80 %-ában ki szokták nőni. Azt hiszem, ha pl. valakinek felnőttkorban jön az epilepszia azok nagyon ritkán "növik" ki, vagy múlik el. Remélem nálatok is ez lesz...hogy kinövi a lányod. Jó egészséget kívánok neki.
Szóval te most arra vagy kiváncsi, hogy a lányod e nőheti ezt?
Ezt nem tudom, de egy orvos biztos megmondhatja.
Viszont mindeképpen így is szeresd! Ha nem nővi ki akkor is a lányod lesz..Remélem ígyis úgyis szereted. (nem feltételezem, hogy nem szeretnéd!) MIndeképpen érezze, hogy attól, hogy van neki ez attól még ugyanannyira szereted, mintha nem lenne.
Nekem is hasonló epilepsziám volt.Olyan 13 éves koromba jött ki rajtam.Beállították a gyógyszert majd tünetmentessé váltam.2001 óta semmit sem szedek mert állítólag kinőttem.
Már csak 2 évente kell mennem ellenőrzésre.
Ajánlom neked a Honvéd kórházban dr.Mike Balázs doktor úrat!Nagyon lelkiismerete orvos.
De szerintem is több mint valószínű,hogy kinővi a gyereked!Úgyhogy nyugi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!