Terhes lehet tobbi lent?
Barátnőmnek 4.-en lett vége a menstruációnak és aznap le is feküdtünk es azt kovetően 2 szer is 5.-én és 7.-én. Megszakitassal szeretkeztünk, de nem élveztem el és amennyire tudtam figyeltem az előváladékra is. Most 10.napja lett vege a menstruációjának es barnázása volt. Mult hónapban is előfordult csak akkor a 16.napon. Mennyi az esély arra hogy terhes? Válaszotokat előre is köszönöm!
Nem szeretnek babát. Kérlek normalis valaszokat irjatok!
szia, elárulok neked valamit. ha valakinek megjön az nem zárja ki a terhesség meglétét.. nekem is megjött még 3 hónapig miközben már terhes voltam.
15 éves már a nagylányom. üdv
Ha nem szeretnétek gyereket, húzzál gumit a farkadra!
Simán lehet terhes, egyikőtök hülyébb, mint a másik - és leontozhatsz, ez az igazság.
Nem a válaszokra kell várni,te gyökér,hanem tesztet kell csinálni.
Ja,hogy ahhoz nem érzitek magatokat elég felnőttnek..csak a dugáshoz.
Akkor így jártatok.Ezt nektek kell megoldanotok,mert itt senkit sem érdekel,hogy abortusz lesz-e belőle vagy sem.Itt mindenki csak találgatni tud,mert nem vagyunk jósok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!