Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha 38-as méretet hordok,...

Ha 38-as méretet hordok, szültem már három gyereket, és 36 éves vagyok, akkor ezzel a ruhamérettel még lehetek kövér?

Figyelt kérdés
Nyilván oka van, hogy így kérdezem.. Kaptam egy beszólást..ezért ilyen furi a kérdés.

#kövér #38 méret
2018. jún. 4. 15:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én se 20 vagyok. De ezek szerint akkor mégis zavar, ha majd leállsz a szénhidrátról.

Ne foglalkozz mások véleményével.

2018. jún. 4. 15:29
 12/16 A kérdező kommentje:
De foglalkozom. A mai világba sajnos nagyon fontos a kül csíny, sosem voltam kövérnek tituálva, így fogok figyelni a szénhidrát bevitelre, mert nem akarom, hogy dagadtnak tartsanak. A férjem sosem fog szólni, mert neki mindenhogy tetszem, mert szeret engem, de ha valaki kívülről szól, akkor arra odafigyelek.
2018. jún. 4. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
47%
Ugyanmár...kik ezek az emberek. Jól érezd magad, az fontos.
2018. jún. 4. 15:38
 14/16 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszaidat, szép napot!
2018. jún. 4. 15:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér. Próbáld meg tisztelni önmagad, és ne mindig mások igényeinek akarj megfelelni!

26/F

2018. jún. 4. 17:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Hogyan mondhatod magad 36 évesen öregnek?

Ha szeretnéd magad, akkor meg sem kottyant volna egy ilyen beszólás, de ezek szerint nem vagy elégedett a külsőddel. Nem vagy öreg, sportolni meg főleg nem vagy öreg, és ha más miatt nem is, legalább a közérzeted és az önbizalmad érdekében fogyj egy kicsit.

2018. jún. 29. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!