Hova tudnék ilyen esetben menni? Kezdenének vele valamit? (INFÓ lennt)
na szóval pénteken levágtam a lábujjaimról a körmömet,viszont a nagylábujjamon beszakadt, azt kitéptem a körömcsipesszel,elvileg már nincs ott köröm benőve. viszont azóta egyre jobban dagad,gyullad és már az egész lábujjam piros, lépni alig bírok,mert lüktet és iszonyatosan fáj. még gennyedzett :S
bekentem körömvirágkrémmel,meg jegeltem,de nem akar múlni.
ilyen esetben hova, esetleg kihez tudnék fordulni? tudnának valamit is csinálni vele?
ha valaki volt ilyen helyzetben,légyszi írja meg :S
amúgy a másik körmöm is ugyanilyen volt,de az már vasárnap helyrejött szépen.
nem értem ,hogy ez mért egyre rosszabb :S
sebészet.
és eszedbe ne jusson pedikűröshöz menni.
de ott mit kezdenének vele? amúgy a pedikűrös eszembe se jutott :)
csakmert,ha hozzáérnek,v megnyomkodják v bármi én beledöglök :S vagy adnak rá valamit? vagy mi?
nekem adtak bele egy injekciót és kitisztították, meg kivágták rendesen. (mondjuk azóta sem tökéletes, de az intenzív fájdalom megszűnt.)
Aztán ki kell növeszteni, hogy ne legyen a hús alatt a sarka.
Bár állítólag a legjobb megoldás a lézeres "kezelés", Hosszú távon ezt sokan ajánlják. Csak elég drága.
apám pofán röhögött és lehülyézett h ilyen piszlicsáré dolog miatt akarok menni a sebészetre ....
ma bekenem még betadinnal,meg jegelem, ha hnapra rosszabb lesz fogom magam és bemegyek.csak nemtom hogy :S
de azért az qrva jó h a szülőkre így lehet számítani.... f*sza (Y)
akkor apád hülye.
már bocs.
gondolom neki még sosem volt benőve a körme.
nekem annyira fájt, amikor benőtt, hogy az is elviselhetetlen volt, amikor a zuhanyzóban rácsepegett a víz.
ezt komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!