Mire számithatok pajzsmirigy műtétkor és utána?
Szia! Én is pajzsmirigy-túlműködéses vagyok, másfél éve. Engem nem műtöttek, de van olyan ismerősöm (ő is fiatal lány) akit megoperáltak. Azt mondta, hogy az egészet nem vették ki neki és nem is vehetik- erre kérdezz azért rá az orvosnál!! Őt azért operálták, mert gyereket szeretne és azt mondták, hogy a túlműködésre szedett gyógyszere mellett ne essen teherbe, de a hormonpótló gyógyszer mellett lehet. (Érdekes, hogy Te emellett vállalhattál gyermeket- remélem mninden rendben van vele!!!) Azt mondta, hogy a műtét után 2 vagy 3 hónapig nem tudott dolgozni. Azóta teljesen jól van, bár most a pmirigye alulműködik- állítólag ez jellemző műtét után, így élete végéig kell hormonpótló gyógyszert szednie. Ha sikerül beállítani a megfelelő adagot, akkor nem lesz vele gond- de azt szedni kell. Ő állítja, hogy mindenképpen érdemes megműttetni. Gondolom az esztétika is számít :) : Semmi nem látszik a nyakán. Egy nagyon vékony vonal (vízszintesen) amit csak akkor lehet észrevenni, ha valaki tudja, hogy ott egy heget kell keresni.
Lenne Hozzád 1-2 kérdésem, légyszi írj nekem egy mailt a judit7@freemail.hu- ra...!! Tapasztalatokra lennék kíváncsi... én is szeretnék majd babát. Előre is köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!