Miért van ez, hogy ennyire utálom a nyarat?
Utálom a nyarat meg a meleget,mert izzadok,büdösödök és teljesíteni elveszi az energiámat. Nyaralni soha nem voltam 22 éves létemre(!!!) és valszeg idén se megyek,hacsak nem találok munkát(ami csoda lenne).
A sok napsütéstől rossz kedvem lesz. Arra gondolok,mások milyen jót nyaralnak tengernél vagy bárhol én pedig itt szenvedek bezárva egy kis kockába néhány hülyével.
Szóval nekem kimondottan rosszat tesz a nyár.
19,20,21, nagyon osztom ! 😘
Alig vártam a mai napot, már megjósolták, hogy ma hűvösebb lesz ! Végre nálam is tárva - nyitva minden ajtó, ablak , közben nagyokat gondolok a jó hűvös őszre , télre és bízom benne, hogy hamar elszalad ez az egy hónap. Alig várom, hogy hamar sötétedjen, csendesség legyen. Utálom a túltömött várost , a visongó tömeget , hogy hajnaltól késő estig kisüti a szememet a Nap , nem lehet nyugodtan aludni és tényleg tele van a város vartyogó kutyákkal. Tapad rám a ruha , állandóan izzadtnak , igénytelennek érzem magam, a hajam össze van állva. De vááárom az őszt !
#23 Szarul viseltem, de már a remény tartja bennem a lelket, hogy lassan jön a kedvenc évszakom. 🥰
A gyönyörű, ködös, eső, hideg, szeles, borult, lombhullató ősz🥰.
Valahogy kibírom azt a kis időt, amit kint vagyok, amúgy légkondival túlélem még ezt a pár hetet.
Már rendeltem is csizmát, szövetkabátot, őszi illatgyertyát.🥰🥰
#21 vagyok
Ohhh, ne is mondd. Én is vásárolok már az őszre. Erről ábrándozom naphosszat, hogy nemsokára érzem a köd, eső illatát, látom a sötét hajnalokat, éjjeleket, a majdnem koromszínű fellegeket , színes levelek közt sétálok, sportolok , gyönyörű ruhákat hordok , blézereket , nadrágokat.
Úristen , számolom a perceket. Szerinted kibírjuk ezt a pár napot ? Még állítólag 11 nap :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!