Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van ez, hogy ennyire...

Miért van ez, hogy ennyire utálom a nyarat?

Figyelt kérdés

Utálom a nyarat meg a meleget,mert izzadok,büdösödök és teljesíteni elveszi az energiámat. Nyaralni soha nem voltam 22 éves létemre(!!!) és valszeg idén se megyek,hacsak nem találok munkát(ami csoda lenne).

A sok napsütéstől rossz kedvem lesz. Arra gondolok,mások milyen jót nyaralnak tengernél vagy bárhol én pedig itt szenvedek bezárva egy kis kockába néhány hülyével.

Szóval nekem kimondottan rosszat tesz a nyár.

2018. máj. 21. 16:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem bírom már én sem. Utálom a nyarat. Alig várom, hogy hűvös legyen. Semmihez sincs életkedvem ilyen hőségben. Rendes tél sincs már itt, 1cm hó, ami azonnal elolvad. Visszasírom a gyermekkorom, pedig még csak 33 vagyok. Nagyon szomorú...
2022. júl. 3. 11:57
 12/27 anonim ***** válasza:
Ez brutál,ami van. Én már nagyon ki vagyok borulva.
2022. aug. 19. 00:23
 13/27 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom mindenki a betonrengetegben tengődik. Ilyenkor el kell húzni egy erdős, hegyes területre vagy vízpart mellé. Éjszakánként 10 fokkal kevesebb mint a városban.
2022. aug. 19. 12:37
 14/27 anonim ***** válasza:

#13 és aki városi, és van is pénze hegyekben nyaralni, vagy erdőn, az sem kap 2 hónap szabit. Nem lehet ennyivel megoldani, bárcsak meglehetne. Egyébként én is mindig északabbra utazok nyáron. Idén Skóciába megyek 8 napra.

De amúgy marad a rohadó meleg város. Emiatt a 2-3 hónap miatt meg kiköltözni nem fogok tanyára, esetleg a falu szélére, mert kényelmes, hogy minden a számban.

Amúgy megint kezdődik. Még elviselhető eddig, de lassan szerintem berobban a kánikula. :( Ezen a héten délutános vagyok, ilyenkor szeretek sokáig elaludni, de már hajnalban arra kelek, hogy a rohadék nap a redőnyön keresztül kisüti a szememet. A madarak meg visonganak. Pfej.

2023. máj. 30. 14:33
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ne is mondd, én már totál rottyon vagyok, tudom, mi vár ránk. Percet nem lehet aludni nyugodtan, tűz a nap nemsokára hajnaltól késő estig full világos van és 50 fok. Utálom én is, hogy a madarak örökké hangosan orditanak.
2023. máj. 30. 21:11
 16/27 anonim ***** válasza:
És a legtosszabb hogy eltűnt a tél. A hó! Budapesten ahol lakom semmi nem esett, na jó esett, 2mm összesen 1szer vagy 2szer. Mostmar minden tél ilyen lesz? Jó tudom van Magyarországon ahol több esett. Na de régen ahol lakom 10 vagy 15 évvel ezelőtt nagy hó volt többször is. Gyerekkoromban meg megtobb. Szóval szépen teljesen elfog tunni? 😢😢😢😢
2023. jún. 25. 10:13
 17/27 anonim válasza:

Nyugi, nem vagy egyedül. Jó pár éve én is rühellem a nyarat. Semmi energiám se kedvem semmihez... nem lehet aludni, borzalom. Strandra sem szeretek járni, mert undorodom az emberektől, a tömegtől. Ráadásul megfozethetetlen.

Számolom a napokat, mikor lesz végre ősz. 😁

2023. júl. 23. 15:53
 18/27 anonim ***** válasza:
17, dettó.... Már én is a napokat számolom, legalább már augusztus ilyenkor lenne. :(
2023. júl. 23. 19:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is számolom 😁 bárcsak a maximum nyári hőmérseklet 28 fok lenne és az már kánikula. Ja és elég lenne 2 hét nyár bőven 😂😁 jó csak viccelek, legalább a régi globális felmelegedés előtti időt sirom vissza.

Csodás betonparadicsom Magyarország. Az emberek egész nap ordibalnak a lakótelepen, élvezik a forró levegőt. Visítanak, kutyák ugatnak, izzad mindenki. Aztán mennek a tömeglavorba, meg a strand kádba lubickolni hemzsegni és elmondhatják hogy jaj de szeretem a nyarat, természetesen 36fokban özönlenek amikor 10perc alatt csokik lesznek, finom egészséges napsugarak. Nem is értem mi a jó ebben. Jó persze nekunk nincs tengerpartunk, csak a jó kis büdös itt ott teleszart Budapesti utcák meg orosz panelrengetegek. Hu nagyon lehet élvezni a forró nyarakat. Azért régen sokkal alacsonyabb volt a hőmérséklet, 90es években pl. Azóta szép kis globális felmelegedés rohasztja hazánkat is. De a legtöbb ember csak azzal jön h nyár van ne nyavajog, ilyenkor melegnek kell lenni. És hol az ősz, az igazi tél? Ja hogy az agyunkat nem használják az emberek csak imádják mutogatni a forró levegőben az aromatizáló habtestüket. Ez a lényeg. Nyár van hurrá.

2023. júl. 25. 08:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ma 22 fok lesz Magyarországon! Élvezzétek ki! Én már ki is tártam minden ablakot.
2023. júl. 26. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!