Miért van ez, hogy ennyire utálom a nyarat?
Utálom a nyarat meg a meleget,mert izzadok,büdösödök és teljesíteni elveszi az energiámat. Nyaralni soha nem voltam 22 éves létemre(!!!) és valszeg idén se megyek,hacsak nem találok munkát(ami csoda lenne).
A sok napsütéstől rossz kedvem lesz. Arra gondolok,mások milyen jót nyaralnak tengernél vagy bárhol én pedig itt szenvedek bezárva egy kis kockába néhány hülyével.
Szóval nekem kimondottan rosszat tesz a nyár.
#13 és aki városi, és van is pénze hegyekben nyaralni, vagy erdőn, az sem kap 2 hónap szabit. Nem lehet ennyivel megoldani, bárcsak meglehetne. Egyébként én is mindig északabbra utazok nyáron. Idén Skóciába megyek 8 napra.
De amúgy marad a rohadó meleg város. Emiatt a 2-3 hónap miatt meg kiköltözni nem fogok tanyára, esetleg a falu szélére, mert kényelmes, hogy minden a számban.
Amúgy megint kezdődik. Még elviselhető eddig, de lassan szerintem berobban a kánikula. :( Ezen a héten délutános vagyok, ilyenkor szeretek sokáig elaludni, de már hajnalban arra kelek, hogy a rohadék nap a redőnyön keresztül kisüti a szememet. A madarak meg visonganak. Pfej.
Nyugi, nem vagy egyedül. Jó pár éve én is rühellem a nyarat. Semmi energiám se kedvem semmihez... nem lehet aludni, borzalom. Strandra sem szeretek járni, mert undorodom az emberektől, a tömegtől. Ráadásul megfozethetetlen.
Számolom a napokat, mikor lesz végre ősz. 😁
Én is számolom 😁 bárcsak a maximum nyári hőmérseklet 28 fok lenne és az már kánikula. Ja és elég lenne 2 hét nyár bőven 😂😁 jó csak viccelek, legalább a régi globális felmelegedés előtti időt sirom vissza.
Csodás betonparadicsom Magyarország. Az emberek egész nap ordibalnak a lakótelepen, élvezik a forró levegőt. Visítanak, kutyák ugatnak, izzad mindenki. Aztán mennek a tömeglavorba, meg a strand kádba lubickolni hemzsegni és elmondhatják hogy jaj de szeretem a nyarat, természetesen 36fokban özönlenek amikor 10perc alatt csokik lesznek, finom egészséges napsugarak. Nem is értem mi a jó ebben. Jó persze nekunk nincs tengerpartunk, csak a jó kis büdös itt ott teleszart Budapesti utcák meg orosz panelrengetegek. Hu nagyon lehet élvezni a forró nyarakat. Azért régen sokkal alacsonyabb volt a hőmérséklet, 90es években pl. Azóta szép kis globális felmelegedés rohasztja hazánkat is. De a legtöbb ember csak azzal jön h nyár van ne nyavajog, ilyenkor melegnek kell lenni. És hol az ősz, az igazi tél? Ja hogy az agyunkat nem használják az emberek csak imádják mutogatni a forró levegőben az aromatizáló habtestüket. Ez a lényeg. Nyár van hurrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!