Mit tegyek, ha egyre rosszabb lesz a bőrbetegségem?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, már születésem óta küzdök ekcémával. Volt az életemben egy olyan időszak amikor csökkent a kiütések száma, viszont az elmúlt több mint fél évben elég durván elő jött, szinte az egész testemen( legrosszabb a karok) fogalmam sincs mit tehetnék, járok bőrgyógyászhoz, magához és államihoz egyaránt, de semmi eredménye. Folyamatosan csak írják a kremeket amik persze nem sokat használnak, sőt valami még rontott is😅. Most viszont az arcom miatt van a legnagyobb aggodalmam, mostanában eléggé ki van száradva, piros és viszket persze próbálom nem vakarni ahogy a testem többi részét sem, csak van amikor éjszaka arra kelek hogy megint vakarom. Az államon annyira száraz a bőröm hogy már valami gennyes seb is keletkezett😭 Hiába a hidratálas a víz ivás a kenőcsök meg minden, semmi nem használ. Plusz még a bőröm hajlamos a pattanásokra is. Teljesen kész vagyok már vizsgálatokra járok, orvosokhoz de már úgy érzem semmi nem fog segíteni. A kozmetikusom ajánlott egy természetgyógyaszt, aki Îriszdiagnosztikat végez, szerintetek próbáljam meg? Sajnos nem kevés pénz:( vagy mit tegyek? 😣
Válaszokat előre is köszönöm!!
Szia!
Az ekcéma az allergia egy súlyosabb formája. Nézték neked, hogy mire lehetsz allergiás? (Allergológia)
Tudom mit érzel, nekem "csak" fém allergiám van, ami nagyon régen ekcémába hajlott, de rendbe jött. A fémallergiám még mindig van, de szerencsére már az is ritkán üt ki.
Amit leírtál, az elég súlyos, és rossz állapot - pláne, hogy orvosok is kezeltek, mindhiába. Valószínűnek tartom, hogy csak a tüneteket kezelték, és nem az okokat, ami ezek szerint még mindig fent áll.
Ha az allergiai kivizsgálás sem segít, én megreszkíroznám a természetgyógyászt. Még csak 18 éves vagy, előtted az Élet, ezen muszáj változtatni. Szerintem.
Drukkolok! :)
Köszönöm:)
Kifejezetten allergologian még nem voltam, viszont volt már hogy allergia miatt vettek tőlem vért.
A gyermekkori bőrgyógyászom szerint már el kellett volna múlnia, szóval valami tényleg nem okes. Anya szerint már a sok kenőcs is kikezdi a bőröm, de ha nem kenem akkor se javul:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!