Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az mitől lehet, hogy nagyon...

Az mitől lehet, hogy nagyon éhes vagyok, megeszek vmi cukrosat és csak még rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Tudtommal nem vagyok cukorbeteg. Viszont akkor, ha nagyon éhes vagyok és rendes főtt kaját eszek, akkor utána egy kicsit szédelgek, rosszul vagyok, ha vmi nagyon cukrosat, akkor még rosszabbul vagyok.

Pl. tegnap a nőnapi ajándékom az apóstól egy tortaszelet volt, ami muszáj voltam megenni, mert nem fogadta el, hogy majd később eszek belőle, így kénytelen voltam megenni, mikor farkaséhes voltam. Na kb. 1 óra múlva rosszul is voltam tőle, ennem kellett rendes kaját, hogy jobban legyek. Ez mitől van?

2017. márc. 9. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem kéne megvárni, hogy farkaséhes legyél.

Ha nem eszel rendesen, akkor bármi megterhelő lesz, ha hirtelen megeszed.

Nekem mondjuk segít egy kis csoki vagy süti, ha éhes vagyok és nincs lehetőség enni. De ilyen nagyon ritkán van. Általában minden nap ugyanannyi étkezésem van, kb. ugyanabban az időpontban.

2017. márc. 9. 11:50
 2/7 A kérdező kommentje:
De én 2 óránként farkas éhes leszek, ha vmi laktató ételt eszek akkor kihúzom 4-5 óráig, de minden mástól az leszek
2017. márc. 9. 12:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Laktató étel alatt értem pl. a húst rendes körettel mindennel együtt. De ilyen ételek, hogy rántott sajt kb. 1 óráig elég, tésztás ételek eddig se
2017. márc. 9. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor egyél rendes, laktató ételeket :)

Én is 3-4 óránként eszem mindig. Nincs ebben semmi rossz.

2017. márc. 9. 12:16
 5/7 A kérdező kommentje:
És te hogy győzöd? Nekem ez nagyon fárasztó, egész nap a könyvtárba kell tanulnom és mindig elmászkálni enni, ennyi pénzem sincsen, főzni sem tudok este, mert nem otthon lakom. Átmenetileg dolgoztam egy helyen 9 órába, ahol csak 1x volt egy félórás szünet, na hát és ha ilyen helyen kell dolgoznom mindig, akkor nagy szívás van
2017. márc. 9. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerencsére itthon és a munkahelyen is normálisan tudok enni. Ha olyan helyen vagyok, ahol ez nem olyan egyszerű, vagy éppen utazom, akkor mindig van nálam valami, egy csoki, keksz, gyümölcs, szendvics, joghurt, ilyesmik, ezeket könnyen be lehet kapni bárhol. Így nem kell éheznem.
2017. márc. 10. 18:31
 7/7 A kérdező kommentje:
De én nekem ezek olyanok, mintha levegőt ennék, semmi tápértéke nincs, nem is lakok jól vele semennyire
2017. márc. 10. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!