Nagyon fáj a csuklóm, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Kb. egy éve nem tornáztam de most újra kellett és a testanár megcsináltatott velem egy csomó fekvőtámaszt. Amikor csináltam nem fájt, sőt még utána sem csak másnap kezdett el fájni és azóta csak egyre rosszabb lett. Nincs bedagadva, nem látszik rajta semmi, de egészen a könyökhajlatomtól a csuklómig kisugárzik az állandó fájdalom. Próbáltam kenni flector krémmel de csak ideig óráig hat, és nem is szünteti meg teljesen a fájdalmat. Pihentettem is, de akkor is fáj ha nem mozgatom.
Mit tudok most csinálni? Egyáltalám mi lehet ez?
L/18
2018. máj. 20. 17:09
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz a hasznos választ!
Komoly egészségügyi okok miatt nem tornázhattam ha tudni szeretnéd!
2018. máj. 20. 17:22
4/4 A kérdező kommentje:
Kedden tudok csak orvoshoz menni a pünkösd miatt. Addig mit tehetnék? Ez lehet ínhüvelygyulladás? Vagy meghúzódott? Vagy csak megerőltettem?
2018. máj. 20. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!