Miért fáj ennyire a vesém?
Figyelt kérdés
Már péntek óta fáj a vesém, voltunk orvosi ügyeleten is adtak papaverinum,algopyrin és nospát de nem múlt el tőle :(2010. jún. 14. 16:45
1/5 anonim 

válasza:

Akkor menj el az orvoshoz rendelési időben is, itt nem nagyon fog tudni senki sem diagnózist fölállítani, sem érdemben segíteni neked!!Az ügyelet csak arra van, hogy a legszűkségesebbel ellásson, amikor az orvos nem rendel, de nem ér föl egy orvoslátogatással!!!
2/5 anonim 

válasza:

Engem egyszer hazaküldtek ügyeletről vakbélgyulladással, hogy menjek el háziorvoshoz. Úgy kb ennyit ér az ügyelet, a lényeg nekik, hogy ne ott puszulj el, mert kényelmetlen feltakaírtani. Rég el kellett volna menni rendes orvoshoz, de leginkább rögtön a kórházban kéne kezdeni.
3/5 anonim 

válasza:

Az ügyelet szerintem se ér kb semmit,menj el rendes dokihoz vagy a kórházba a sebészetre(engem mindig odaküldtek.Volt hogy az epémtől olyan rosszul voltam úgy vittek le a lépcsőn és több kgot fogytam a hányástól egy délelőtt alatt de nem fogadtak mert jaj fél óra van márcsak a rendelésből várjam meg a háziorvosom.Amúgy lehet megfázott a veséd,én a helyedben hordanék egy derékmelegítőt,plusz irány a házidoki.
4/5 anonim 

válasza:

Mindenképp menj el az urológiára. Márciusban volt vese-és vesemedencegyulladásom, súlyos fájdalmakkal. Nem vicc! Ki is vehetik!
5/5 anonim 

válasza:

Lehet , hogy az gondolták , hogy csak egy kisebb vesekő.
Mindenképpen menjél vissza orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!