Magas pulzusszámmal veszélyes gyorsító drogokat használni?
Gondolok itt pl. a kokainra, speedre...
Bocs,ha már vki előzőleg válaszolt rá, csak a szemét oldal törölte a kérdésemet.
Előre is köszi!
Szia. Nem akarlak biztatni, mert ez a Te eleted. De ha mar csinalod csinald tudatosan.
Nos, eloszoris.
Azt irod hogy a futol befordulsz... Akkor kisbaratom ezektol is befogsz. Nem kozbe, hanem utana. Erre figyelj oda.
Masik tanacs: ha szintetikust fogyasztasz mindig megbizhao embertol vasarolj, manapsag mar 10 ecstasybol 7 szar... regen 1000bol volt 1 veszelyes.
Harmadik tanacs: Ha mar arra szantad magad hogy drogozni szeretnel tanuld meg elvezni.
A szintetikus szereket (kokain, ecstasy, speed) partydrogkent hasznald. Nem pedig otthon haverokkal hazibuliba...vagy kocsmaba, vagy istentudja hol. Ezek nem arra vannak kitalalva. Hanem arra hogy elmenj egy discoba ahol elektronikus zene szol, meleg van, es megy a stroboszkop. Ilyenkor jon ki az a hatas, aminek lennie kell. Ha bepanikolsz(gyors szivveres) menj kina friss levegore de sose egyedul. Fogyassz kozbe sok vizet, nem alkoholt, nem cukros uditot hanem mentes asvanyvizet. Mertekkel hasznald.
Tehat: mertekkel, buliba, sok viz.
Ha panikolsz akkor nyugtasd le magad hogy nincs baj, ez csak a szer hatasa, par ora es elmulik.
27/L
Szia!
Köszönöm a hosszú választ!
Igen, erre én is gyanakodtam akkor, hogy az nem rendes fű volt, de másnak nem volt tőle baja és állítólag megbízható helyről volt, de persze mondhatnak, amit akarnak...
Nem tudom, régen csak füvet próbáltam és akkor nagyon szerettem, sokat röhögtünk tőle, általában kisebb társaságban csináltam csak, vagy a barátnőmmel, olyankor szinte még jobb volt. Én tényleg az az ember voltam, akinek bejött a fű, de azóta sok pszichés problémám van (depresszió) és nem tudom, lehet, hogy ez is hatással van rá... Sajnálom, mert amúgy én nem olyan szívesen nyúlok keményebb drogokhoz.
Visszatérve a gyorsító drogokra, kokaint próbáltam csak és házibuliban, ahol olyan zene szólt, ami nekem bejön- véletlen sem elektronikus zene, attól rosszul vagyok- és elég jól éreztem magamat.
Nem arról van szó, hogy én most akkor rendszeresen elkezdek drogozni, azt csak a kötekedők, ítélkezők miatt írtam, csak ezt vettem észre magamon újabban, hogy ezek rám jobb hatással vannak, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!