Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magas pulzusszámmal veszélyes...

Magas pulzusszámmal veszélyes gyorsító drogokat használni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt pl. a kokainra, speedre...

Bocs,ha már vki előzőleg válaszolt rá, csak a szemét oldal törölte a kérdésemet.

Előre is köszi!

2018. máj. 8. 20:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ki az aki 1 gét eltol ezekből, az még fűvel is totál ko lenne.
2018. máj. 9. 09:52
 12/25 anonim ***** válasza:

Szia. Nem akarlak biztatni, mert ez a Te eleted. De ha mar csinalod csinald tudatosan.

Nos, eloszoris.

Azt irod hogy a futol befordulsz... Akkor kisbaratom ezektol is befogsz. Nem kozbe, hanem utana. Erre figyelj oda.

Masik tanacs: ha szintetikust fogyasztasz mindig megbizhao embertol vasarolj, manapsag mar 10 ecstasybol 7 szar... regen 1000bol volt 1 veszelyes.

Harmadik tanacs: Ha mar arra szantad magad hogy drogozni szeretnel tanuld meg elvezni.

A szintetikus szereket (kokain, ecstasy, speed) partydrogkent hasznald. Nem pedig otthon haverokkal hazibuliba...vagy kocsmaba, vagy istentudja hol. Ezek nem arra vannak kitalalva. Hanem arra hogy elmenj egy discoba ahol elektronikus zene szol, meleg van, es megy a stroboszkop. Ilyenkor jon ki az a hatas, aminek lennie kell. Ha bepanikolsz(gyors szivveres) menj kina friss levegore de sose egyedul. Fogyassz kozbe sok vizet, nem alkoholt, nem cukros uditot hanem mentes asvanyvizet. Mertekkel hasznald.

Tehat: mertekkel, buliba, sok viz.

Ha panikolsz akkor nyugtasd le magad hogy nincs baj, ez csak a szer hatasa, par ora es elmulik.

27/L

2018. máj. 10. 00:05
 13/25 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok: most olvastam amiket irtal kommentbe. Ha panikolos vagy akkor maradj a kokainnal, max speed de az ecstasyt nem ajanlom mert az a legdurvabb :) aki panikolos az altalaban bepanikol 100%....
2018. máj. 10. 00:08
 14/25 anonim ***** válasza:
Bar van egy erzesem hogy nem rendes marihuanat szivtal hanem valami osszekrealt herbal fost.... attol panikol az ember, a marihuanatol max szomorubb leszel es agyalsz egyfolytaba, ha nem jol hat rad. De panikroham valahogy santit ez... figyelj oda nagyon miket, kitol, honnan szedsz. na tobbet mar nem irok :D
2018. máj. 10. 00:12
 15/25 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a hosszú választ!

Igen, erre én is gyanakodtam akkor, hogy az nem rendes fű volt, de másnak nem volt tőle baja és állítólag megbízható helyről volt, de persze mondhatnak, amit akarnak...

Nem tudom, régen csak füvet próbáltam és akkor nagyon szerettem, sokat röhögtünk tőle, általában kisebb társaságban csináltam csak, vagy a barátnőmmel, olyankor szinte még jobb volt. Én tényleg az az ember voltam, akinek bejött a fű, de azóta sok pszichés problémám van (depresszió) és nem tudom, lehet, hogy ez is hatással van rá... Sajnálom, mert amúgy én nem olyan szívesen nyúlok keményebb drogokhoz.

Visszatérve a gyorsító drogokra, kokaint próbáltam csak és házibuliban, ahol olyan zene szólt, ami nekem bejön- véletlen sem elektronikus zene, attól rosszul vagyok- és elég jól éreztem magamat.

Nem arról van szó, hogy én most akkor rendszeresen elkezdek drogozni, azt csak a kötekedők, ítélkezők miatt írtam, csak ezt vettem észre magamon újabban, hogy ezek rám jobb hatással vannak, ennyi.

2018. máj. 10. 15:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Hol van ilyenkor a rendőrség?
2018. máj. 12. 00:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Szia. Mennyire magas? Vérnyomásod rendben van? Egyébként ha tiszta kábítószert tudsz szerezni szerintem nem vészes, viszont ha véletlenül becsúszik valami rc akkor az okozhat meglepetéseket!
2018. máj. 12. 07:21
 18/25 A kérdező kommentje:
Igen, az az érdekes, hogy a vérnyomásom meg pont, hogy alacsony...
2018. máj. 12. 23:31
 19/25 anonim ***** válasza:
40%
Nekem a pulzusom alapból 40-50 közötti, de azt ritkán viszi bármilyen szer 70 fölé. Az az érdekes hogy a sima speed még intravénásan sem okozott olyan utó- és mellékhatásokat mint a dizájnerek nazálisan. És ezek is inkább a vérnyomást vitték fel... Szóval szerintem sokkal több múlik az anyag tisztaságán, persze ez egyénfüggő is.
2018. máj. 13. 06:50
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy tényleg ez számít akkor..
2018. máj. 13. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!