Hogy függ össze az orrdugulás a pulzusszámmal?
Figyelt kérdés
Ha ülök, vagy fekszem, általában bedugul az orrom, sétálás, vagy gyenge fizikai munka közben ilyen "féláteresztő" lesz, ha pedig futok akkor teljesen normális, tiszta.
Ezzel összefügg gondolom még a rendszeres reggeli tüsszögés. Amint kikelek az ágyból és akár egy fokkal is hidegebb van kinn, mint a takaró alatt, tüsszentek vagy ötöt. Érdekes az is, hogy ha erőltetem az orron való légzést amikor amúgy nem menne, egy kicsit javul a helyzet. De sajnos nem tudok sokáig figyelni és pár perc múlva megint a nyitva a szám. Nem hinném, hogy ez allergia, mert már jó pár éve tart, nincsenek időszakok. (Egyszer voltam allergia teszten is régen, úgy emlékszem, azt mondták nincs.)
2017. febr. 24. 20:59
1/3 anonim válasza:
És hogy jön ide a pulzuszám? Egyébként sehogy.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy minél nagyobba pulzusom, annál jobban tudom használni az orromat
2017. febr. 24. 21:42
3/3 anonim válasza:
Orr- fül gégészetre menj el megnézetni az orrodat, hogy mi a baj? Lehet orrsövény ferdülésed, vagy szűkületed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!