Sarokcsonttörés esetén mit ajánlotok h gyorsan gyógyuljon?
Figyelt kérdés
orvoshoz nem akarok vele menni mert akkor nem engedik h azt a sportot űzzem amit a legjobban szeretek...2010. jún. 14. 11:13
1/5 anonim válasza:
Pedig jobb, ha elmégy orvoshoz, mert egy rossul gyógyult töréssel adott esetben SEMMILYEN sportot sem végezhetsz.
2/5 anonim válasza:
Ha valóban sarokcsont törésed van, és nem látják el, akkor még járni sem fogsz tudni, nem ,hogy sportolni.
3/5 anonim válasza:
Az orvost ajánlom, de sürgősen! Ha nem szilánkos a törés, akkor egyszerűen kapsz egy gipszet rá és pár hónapig nem sportolsz. De utána rendbejön, és újra csinálhatod, amit szeretsz, így meg lehet, hogy egy életre tönkreteszed a lábad.
5/5 anonim válasza:
Ha tényleg el van törve és nem mész orvoshoz akkor úgy tönkre fog menni a lábad , hogy utána biztosan nem fogsz tudni sportolni.
Annak ellenére hogy viszonylag fiatal orvos vagyok én is láttam már ilyet elhanyagolt törés miatt.
Szóval tessék csak elmenni a traumatológiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!