Miért van ez az érzés? (Ortopéd szandál)
Figyelt kérdés
1 hete elkezdtem hordani az ortopéd szandált (harántboltozat és bokasüllyedés). 1-2 napja furcsa volt benne lenni, most meg már kicsit fájdalmas is. Amikor elkezdtem hordani, nem volt ilyen, de most furcsa. De csak fél óra után kezdődik ilyen érzés. Ha nem vagyok benne, akkor nincs ilyen érzés.2018. máj. 1. 13:39
1/1 Drazicc válasza:
Azért mert nem szokta meg a lábad. Én lúdtalpbetéttel jártam így. Az orvos mondta is, hogy először csak fél órát hordjam és uána egyre többet. De max két hét és minden rendben lesz ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!