Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden idősebb háziorvos bunkó a fiatalsággal eleinte?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy csak a fiatalsággal? Én nem vagyok fiatal, de velem mindenki úgy beszél, mintha a v..lagából rántott volna elő.
2018. ápr. 26. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Milyen alapon mered ezt kijelenteni:

"minden idősebb háziorvos bunkó"?

2018. ápr. 26. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém nem az. 18 éves korom óta ő az orvosom, de mindig kedves volt velem. Szerintem ez az adott orvos személyiségén(illetve hozzáállásán is) múlik, nem feltétlenül az orvos vagy a páciens életkorán..
2018. ápr. 26. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egzakt módon nem jelenthető ki így.

Az igaz, hogy sokan fenn hordják az orrukat. Eleinte sosem mondtam sehol, hogy egészségügyis vagyok, aztán rájöttem, ha mondom, akkor közlékenyebbek.

2018. ápr. 26. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akik pl a hét első sulinapján jelennek meg mindig, azokkal én is bunkó lennék.
2018. ápr. 26. 22:18
 6/6 A kérdező kommentje:
24 évesen már nem járok iskolába :D és amúgy sem hiszem hogy ránézésre kéne ezt megítélni.
2018. ápr. 27. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!