Üzemorvos vagy háziorvos?
Még nem 100%,de nagy valószínűséggel munkahelyi okokból alakult ki egy betegségem (allergia).
Ahhoz hogy biztosra tudjunk valamit, előbb legalább 1 hetet otthon kell töltenem, majd később allergia vizsgálatra kell mennem. Addig dolgoznom egyszerűen lehetetlen számomra, teljesen szét vagyon menve, vagyis nem vagyok munkavegzeshez megfelelő állapotban (munka melletti allergia vizsgálat kizárva, mert folyamatosan, minden nap érintkezek valamivel...)
Ilyenkor üzemorvoshoz vagy háziorvoshoz menjek? (100%os tappenz kapható?)
Szakorovosnal már voltam múlt héten, ő mondta h kérjek hazidokitol tappenzt minimum 1 hétig. De most elgondolkodtam, nem-e inkább uzemorovoshoz kéne menni először, igen, ahogy ti is írtatok.
A szakorvos írt fel gyógyszert, kicsit használ, de munka után, nap végén nagyon ergyán nézek ki.
De még így se vagyok biztos hogy csak a munka. Hiszen 2 hete jött elo es 4 hónapja dolgozom itt.
Szóval mit tanacsoltok, jó lenne szerintetek úgy, hogy
- most elmegyek 1 hétig tappenzre (hazidoki)
- ha ezen hét alatt javulni látszik a dolog, akkor mikor visszajovok, uzemorvoshoz megyek egyből és megkerdezem mi legyen
- ha otthon is rosszul vagyok, akkor pedig vissza munkába, közben a klinikára, allergologia stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!