Hogyan, mivel tudnék végleg leszámolni a pattanásokkal? 15/L
15 éves vagyok, idén fogom tölteni a 16-ot, szörnyen pattanásos vagyok. De tényleg, nagyon durva a helyzet, mert szörnyen elvette az önbizalmam. Odáig fajult már a dolog, hogy a kis sarki coop-os boltba sem merek lemenni smink nélkül, ahol pedig a pénztáros Marcsika nénin kívül nem sok ember láthat. Néztem 2016-os képet magamról, ott teljesen tiszta volt még az arcom, azt az állapotot szeretném visszanyerni, bármi áron. Régen a homlokom volt tűrhetetlen, és az arcomon nem volt egyetlen pattanás sem, mostanra ez megcserélődött. A homlokomon szinte nincs vagy csak nagyon kevés és kicsik, az arcom viszont nagyon csúnya. Annyi mitesszerem van, hogy az hihetetlen. A bőröm a T vonalban zsíros, egyéb területeken normál, néha száraz típusú.
A pénz nem akadály, a legdrágább terméket is megvesszük, ha segít!
Használtam már:
- Akneroxid-ot, piros dudorok jöttek ki az arcomon
- Teafa olajat, öklendeztem a szagától (összességben egyébként segített volna, bár nagyon szárított)
- Fekete szappant, se nem segített, se nem rontott a helyzeten
Nagyon el vagyok keseredve, szörnyen utálom a pattanásosságom, látván, hogy egyes korombeliek egyáltalán nem is szenvednek ezzel.
A segítő válaszokat nagyon várnám, mindenkit felpontozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!