Csak az káros, ha leégek vagy az is ha lebarnulok?
Figyelt kérdés
Én nem szoktam naptejet hasznalni, mert egy évben 1x égek csak le akkor se nagyon. Mindig barna leszek csak.2018. ápr. 21. 17:15
1/2 anonim válasza:
Az is káros lehet, ha csak szimplán kint vagy a napon és semmiféle napozás elleni szert nem használsz. Ugyanis az UV sugarak akkor is érnek, ha nem vagy tartósan a napon és nem égsz le. De nyilván a kockázat nagyobb, ha sokszor és sokat vagy a napon és le is égsz.
2/2 anonim válasza:
Én se használtam soha életemben naptejet és nem is égtem le. Nem értem azokat, akik kenegetik magukat, most akkor akarják, hogy érje őket a nap, vagy nem? Ha igen, minek kenik, ha nem, miért nem vesznek fel valamit, vagy mennek árnyékba?
Április, május elején le kell barnulni, aztán az 1000x többet ér az év hátralevő részében, mint bármilyen naptej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!