Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ganglion cisztával mennyire...

Ganglion cisztával mennyire 'veszélyes' az úszás?

Figyelt kérdés
November környékén arra lettem figyelmes, hogy egy apró pukli kezd nőni a bal csuklómon. Ez egyre nagyobb lett, januárban már szinte elviselhetetlennek tartottam. December környékén elkezdtem merevítő kézszorítót hordani, a pihentetéstől egyszer kicsit lelapult,majd újra visszagyűlt. Két hónapja viszont újra nincs a kezemen, mondhatni teljesen eltűnt -viszont köztudottan a tok a helyén maradt-. Nos a karomat tehát hónapok óta nem terheltem és teljesen elgyengült... Kérdésem az lenne, hogy úszással mennyi esélye lenne, hogy visszanőjőn a ciszta? 17/l

2018. ápr. 7. 13:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is elmúlt és nem jött vissza, pedig terhelem rendesen, szerintem teljesen felszívódott, nem maradt ott semmiféle tok.
2018. ápr. 7. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!