1/7 anonim válasza:
Az ekcéma nem tertozik a ragályos betegségek közé (ha már betegségnek nevezzük), csak külsőleg némélyekben esztétikai zavart okozhat.
Ekcéma gyógyítható, esetleg kezelhető, ha az érintett nem a csodás gyógyulást várja, hanem utánajár a problémának.
2/7 anonim válasza:
és hogy gyógyítható az ekcéma, utolsó? nekem is hasonlóm van (psoriasis) de nincsen rá semmi gyógymód, csak a szteroidok, és ki akar azon élni?
3/7 anonim válasza:
Azt nem tudom. De a helyesírásra gyúrj rá, mert azt baromi szigorúan veszik a főiskolákon...
4/7 anonim válasza:
nekem három egyetemi diplomám van. mindig minuszkulával írok, ezen kívül mi a probléma?
5/7 anonim válasza:
A kérdező használt nagybetűt, pont ott, ahol kell, és sehol máshol, ahol nem kellene. Szóval nem "ezen kívül".
Viszont ÓVÓNŐ, két hosszú ó-val, és utána vessző kell.
7/7 anonim válasza:
Hááát... Nem tudom, hogy lehetett azt hinni, na mindegy. :D
(Akkor viszont egy megjegyzés: a "de" előtt vesszőt teszünk. :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!