Mennyi ideig kell tagitanom a fulemet?
Mar lassan egy eve elhataroztam hogy kitagitom a fulem es a napokba eldontottem hogy itt az ideje ezert ma el is kezdtem. Egy ejszaka alatt eljutottam odaig hogy egy fulpiszkalot a fulembe tettem amit lemertem 3mm (elejen bevagva hogy konyebben belemenjen). Amikor beleraktam feszitett utana par percig azota semmi. Nemtudom mennyi idot varjak hogy tovabb tagithassam. 8-9mmre szeretnem tagitani mert tudomasom szerint ha kesobb nem szeretnem mar “viselni” akkor az meg osszemegy. Mondjatok tippeket mivel tagitsam tovabb es mennyi ideig;)
17/F
Alapjáraton friss szúrást 2-3 mm-ig simán. Utána 2-3 hetente 1 mm-t lehet feljebb mászni, közben érdemes ápolni Octenisept folyadékkal/sprayvel. 5 mm-nél érdemes heti kétszer kiszedni egy alaposabb tisztításra, hogy ne büdösödjön.
Viszont tágító szetteket tudsz rendelni, relatív nagyon olcsón. Crazy-factory, aliexpress, whis,...stb.
Hogy mivel?
Ha csiga párti vagy, akkor csigákkal, ha nem, akkor tüskékkel, plusz kell valami, amit a tüske helyére teszel (tömör, vagy lyukas, lehetőleg nem szilikon), hogy a tüske hátul ne nyomja a fejed.
Amúgy, ha nem szeretnéd viselni, akkor az 50 mm-t is simán össze lehet varratni. Két vágás, egy varrás és pár hónap alatt eltűnnek a nyomok szinte teljesen.
Tágításnál érdemes vazelint használni, hogy könnyebben át tudd tolni. Utána letisztítani.
KB ennyi.
Viszont sok helyen a 10 mm-t egyből berakják, ha nem akarsz ezzel szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!