Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A túlzott mennyiségű futás...

A túlzott mennyiségű futás árthat a szervezetnek?

Figyelt kérdés
A napi 6 km futás (reggel 3km kb 20 perc alatt és délután is ugyanígy) rendszeresen már túl sok vagy még normális?Anyukám szerint sok.(47 kilós 21éves csaj vok) Esetleg nem lehet tőle lógós a mellem? Kb 2 hete csinálom mert aránytalanul nagy a fenekem és ráadásul narancsbőrös is,de azon még nem túl sok változást észleltem,annyi a pozitív,h jobb a közérzetem,és izmos a vádlim + a combom,de ami rossz,hogy a melleim viszont kezdenek mégjobban összemenni :S Mit csináljak? Hagyjam abba,vagy csökkentsem,vagy mi van ilyenkor?Normális tanácsokat várnék,ha lehet :D köszi
2010. jún. 10. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem azért, hogy a popsidról írottakat némi fenntartással kezelném a 47 kiló mellett, abba azért nem fér bele túl nagy. :-)
2010. jún. 12. 00:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, én írtam az utolsó 3 választ, és írtam neked egy levelet is, de visszajött, így elég komoly probléma van az adataid biztonságával. Tudsz nekem küldeni levelet, írjál, és utána írd be ide is, hogy hány óra hány perckor írtál, hogy tudjam, hogy tényleg tőled jött az a levél. Elmondom, mi a probléma, és segítek megoldani.
2010. jún. 12. 08:57
 13/13 A kérdező kommentje:
elküldtem a levelet kb most 2 perce :)
2010. jún. 12. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!