A túlzott mennyiségű futás árthat a szervezetnek?
napi 6 km nem túl sok...amúgy kicsit nem ártana híznod, persze izmot, hacsak nem 150 cm-es vagy
ja és normális, a terepviszonyoknak megfelelő cipőben fuss, ha nem akarod tönkre vágni az ízületeid
hát, azért a térdeidnek nem tesz jót a túlzott futás. biciklizzél inkább, akkor is a szabadban vagy és kíméletesebb..szépen szálkásítja az izmaid. mellesleg a futás elméletileg vastagítani fogja a combod.
ha meg tudod engedni magadnak, ússzál is. nálam pl egy vizsgaidőszakmentes hétben kb így néz ki: heti 3x-4x bicikli (45 perc-egy óra), max heti egyszer futás (ált kéthetente) és hétvége úszás (az egy-másfél órás szokott lenni, elég nyuvasztó:)) egy nap pihenő.formál változatosabb mozgás és nem koptatja túlzottan a térdeket..
Szia, én hosszútávfutó vagyok, szerintem nagyjából jókat írtak itt. A mennyiség teljesen rendjén van, ez biztos nem árthat, de feltétlenül tartsál heti 1-2 pihenőnapot, lázasan vagy lábfájással semmiképp ne fussál, és tartsd meg ezt a sebességet, ne kapjál vérszemet.
A sportmelltartó egy lánynak alapvető, ha futni akar! Abból is olyan, ami neked kényelmes, van pl. ismerősöm, akinek egy idő után dörzsölni kezdett, és le kellett cserélni. Sportmelltartó nélkül ne fuss, a rendes cicifix nincs felkészítve rá, hogy megvédje a szalagjaidat a rázkódás közben fellépő megnyúlástól, és így esetleg lógás lesz a dolog vége.
Azon sajnos nem tudsz változtatni, hogy a fogyás a mellnél kezdődik. Ez elég sok nő problémája.
Fontos, hogy nagyon sokat igyál! A futás miatt önmagában is, és a narancsbőr miatt is! Ilyen melegben minimum 3 litert egy nap, és gondoskodj a sópótlásról is. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
Nagyon köszi. :)
Azok a csajok mit csinálnak,akiknek normális méretű fenekük van narancsbőr nélkül,a mellük mégse fogyik le,sőt keményen áll és a hasuk is kocka? :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!