Mit lehet tenni nagy fokú diffúz hajhullás esetén?
Január elején kezdett hullani a hajam. Az elején még nem volt vészes, de mostanra már a fele hajamat elveszítettem.
Júliustól február közepéig medrolt szedtem autoimmun betegségre és pont akkor kezdődött, mikor jan.1-jén lejöttem róla. Decemberben még hajat is festettem, de ezzel nem szokott bajom lenni, de nem is festem túl gyakran.
A betegségem miatt viszonylag gyakran járok orvoshoz. Labor is havonta-2 havonta történik, ott max a vasam volt az ami alacsonyabb volt, más eltérés meg nem volt(máskor mikor alacsonyabb volt a vasam, akkor se hullott 2 marék számra a hajam). Fogorvosnál is voltam még januárban, ott se volt semmi, meg alapból jók a fogaim nincs vele baj.
Most elkezdtem használni alpecin hajtonikot meg varga sampont, hátha javít valamit. Leginkább, ha balzsamozok, akkor jön ki a legtöbb. Egyébként nem használok sok terméket és azok se újak. Most elkezdtem szedni a DM A-Z komplett vitaminját, de gondolkodom már a forcapilen is.
Aplicortot én is kaptam, csak azt még talonban tartom egyelőre. PM-et is néztünk folyamatosan laborban legutóbb(azt hiszem januáriban) a TSH normális volt, a T4 11,5 helyett 11,4 lett, a T3 meg szintén normális.
Egyébként voltam még nőgyógyásznál is, ott se volt semmi. Ugyan visszahívtak, de gondolom azért mert nem sikerült a rákszűrés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!