Mitől van az hogy másnap reggel állandóan korog a hasam?
Vagy nem is tudom milyen érzés, korog, "dolgozik" stb.. :D
Főleg alkohol után...De miért van ez?
Azért is lenne a kérdés, mert hétvégén a barátomnál alszok, és nem akarom hogy bármiylen piától, vagy ételtől - értitek- korogjon a hasam másnap...
Szerintem tudjátok mire gondolok, csak mehéz leírni...Na meg az hogy ugye a pitáól wc-zni kell, és ezt szeretném elkerülni reggel.
Tudom hogy hülye kérdés, meg nemtudom megfogalmazni, de remélem tudjátok mire értem, hogy reggel ne kelljen a wc-re rohanom, vagy ne "izéljen" hangosan a hasam :D
Bocsi a kérdésért, remélem adtok hasznos válaszokat mivel kerüljem el.. :D Esetleg imodiumot vegyek be este?
Köszönöm a válaszokat, de tényleg.
Ha a piátol kutyorog a gyomrod, és attól jön rád a hasmars, akkor ne igyál piát előző este, ennyire egyszerű a dolog.
Mellesleg emésztése mindenkinek van, a pasidnak is. Normális emberi folyamatok. Hacsak nem fényevő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!