Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az ájulást kiváltó oknak...

Az ájulást kiváltó oknak lehet köze ahhoz hogy milyen színt látunk ájulás közben?

Figyelt kérdés

A kérdés onnan merült fel bennem hogy eddig akárhányszor elájultam (3 alkalom) mindig egy ilyen tejfehér köd úszott be oldalról és elfehéredett minden.

Eddig akárkivel beszéltem akinek már volr ájulós tapasztalata mindenki azt mondta hogy neki elsőtétült a viálág.

Miért lehet ez? A kiváltó ok miatt? Csak erre tudok gondolni.

2018. márc. 11. 20:40
 1/4 anonim válasza:
Mikor én elájultam levegőtlenség miatt. Olyan volt, hogy a látóterem szélétől elsötétült a kép.
2018. márc. 11. 20:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is tejfehér köd volt átható egy darabig.
2018. márc. 11. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves második. Azt megkérdezhetem hogy mitől ájultál el?
2018. márc. 11. 22:56
 4/4 anonim válasza:

Én eddig 2x ájultam el.

Az első amikor biciklivel felborultam, még felálltam aztán már csak azt vettem eszre hogy egy fekete potty egyre nagyobb es nagyobb lesz meg egyszer mar semmit sem lattam es bumm.

A második amikor tul sokat vizipapaztam, de ekkor annyira gyorsan tortent minden hogy nem emlekszem mit lattam.

2018. márc. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!