Hogy van így a TB fizetés?
Ma voltam a munkaügyiben regisztráltatni magam. Január 17-én záróvizsgáztam az egyetemen, úgy olvastam az interneten, hogy a hallgatói jogviszonyom március 31-én szűnik meg, és onnantól még 46 napig nincs a TB-vel semmi intéznivalóm. Erre ma mondja a munkaügyiben az ügyintéző, hogy szól nekem mert nincs rendezve a TB-m. Akkor most hogy van ez? Ügyfélkapun esetleg utána lehet nézni a dolognak? Jövőhét után megyek nőgyógyászhoz receptért, így viszont fogalmam sincs hogy válthatok-e ki gyógyszert.
Köszönöm ha valaki tud segíteni.
A NAPPALI tagozatos hallgatói jogviszony megszűnése után él még a 45 nap.
Esti/levelező esetén EDDIG SE él a TB jogviszony csak az iskola miatt.
Amúgy a munkaügyis nemtudom hogy kérdezte le, tudomásom szerint a rendszerhez nincs különösebb hozzáférésük (csak olyan, mint Neked: [link]
1 dolog lehet (ezt nagyon ügyesen be szokták játszani az iskolák: nem jelentettek be, de ha belépsz, ezt látni fogod).
Nappalira jártam egyetemre. Hű köszönöm! Utánanézek a dolognak. Nagyon sokat segítettél!:)
Egyébként én is úgy tudom a dolgokat ahogy Te írod.. ezért lepődtem meg ma.
Ezt írja a TAJ számomhoz az ügyfélkapu: A megadott TAJ szám létezik a rendszerben és érvényes
Viszont azt nem írja ki hogy meddig érvényes így előrébb nem vagyok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!