Hallgatói jogviszony megszűnése és TB fizetés. Hogy van ez 2018-ban?
Sajnos semmit nem tudok erről a témáról pedig elég fontos lenne. 2018.január 17-én záróvizsgáztam az egyetemen. Nem tudom mikortól szűnik meg a hallgatói jogviszonyom.
Viszont ha nem lesz munkahelyem akkor ugye a TB-t magamnak kell fizetni. 2018-ban hogy van ez? Küldeni fognak erről csekket, vagy nekem kell bemenni valahova elintézni? Mikortól kell ezt fizetni? Nőgyógyász miatt fontos lenne hogy ne kerüljek ki a rendszerből. Illetve ha esetleg tartósan nem lesz munkahelyem, akkor nem fogom tudni ezt fizetni. Azt kinek lehet jelezni? Ugyanis ha éppen hogy élelmiszerre lesz csak pénzem akkor nem ezt a havi 7 ezret fogom fizetni.
Igaz azon vagyok hogy találjak munkát, de eddig sajnos nagyon elkeserítő a helyzet.
Aki tud ebben a témában segítséget nyújtani azt nagyon megköszönöm! Fontos lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!