Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eredeti adipexet hol tudon...

Eredeti adipexet hol tudon rendelni? Tapsztalat valakinek?

Figyelt kérdés
Milelott barki elkezdene hogy egy jo dieta es edzes es nem kell az adipex annak itt leirnam, hoy masfel eve egyetlenegy falat edesseg sem szaladt le a torkomon, heti 4x futok es etrend szerint taplalkozom, viszont ott van az a 2-3-4 kilogramm felesleg amitol sajnos igy sem tudok megszabadulni. Lehet alkati kerdes nem tudom, viszont rettenetesen zavaro. Ha mar rendeltetek ilyet es jo tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban legyszives mondjatok meg honnan rendeltetek, melyik oldalrol stb
2018. márc. 7. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

én innen rendeltem...mg más oldalakról is. Meg magánszemélytől is. Neke eredetinek tünt. De ebben nem vagyok szaki, nekem jó volt mind. Mindig megérkezett, előreutalással szoktam fizetni,még nem vágtak át

2018. ápr. 9. 13:27
 2/2 anonim válasza:
Nekem onnan nem eredetit küldtek. Mostanában már lehetetlen beszerezni :(
2018. ápr. 12. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!