Kihez vagy mihez fordulhatnék?
A magam tapasztalatát tudom elmondani, hogy voltam hasonló helyzetben. Nem láttam a kiutat, ilyenkor legbölcsebb dolog ha elfogadjuk azt ami van, mert az akarás falat is emelhet.
Majd az élet sodrása hoz valamit csak legyél türelemmel, lehet, hogy ez most a dolgod. Nem jó elébe menni a dolgoknak. Azért remélem valami ellátásod van?
"Kihez vagy mihez fordulhatnék?"
Az Istenhez, mert Ő tudja, hogy mi válik javadra a lelki-tisztulásod-fejlődésed érdekében.
Mert Ő a szeretet, és Ő nem azt adja amit az ember pillanatnyilag jónak gondol, vagy érez. Mint a gyerek nevelésnél sem hallgathatunk mindig a gyerek akaratára, mert még nincs tapasztalata, hogy minek mi a következménye. A szülóre kell bíznia magát, mert tudja érzi, hogy a szülő szereti, és jót akar neki, még akkor is ha pillanatnyileg duzzogás vesz erőt a gyereken. Ez nem tántoríthatja el akkor sem a szülőt, mert van már (reméljük) tapasztalata a dolgok következményei felől.
Az Isten is jó Atya, és szeretné az Életre nevelni az arra nyitott szíveket, az alázatosokat. Akik kérik a vezetést, és el is fogadják azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!