Mi lehet a bajom? Félek!
Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdődött. Fáradékony vagyok, és sokszor fáj a hasam. Ma megyek orvoshoz vele. Az anyagcserém nulla, pedig eszem rendesen. Mi lehet a bajom? Amikor először megfájdult a hasam, vakbélgyulladásra gyanakodtam, de nem mentem orvoshoz. Szerintetek?2010. jún. 9. 08:14
1/3 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy az anyagcseréd 0? Eszel rendesen rostdús, nyers ételt is? Sok gyümölcs, zöldség. Ha egyáltalán nincs székleted, akár lehet bélcsavarodás is. Az orvost minél hamarabb kellett volna felkeresned, ha vakbélre gyanakodtál azt sem lehet halasztgatni.
2/3 anonim válasza:
nekemis kb ilyen tüneteim vannak:D inkább szorulásos.. megkéne látogatni egy dokit(nekemis), mert ha szorulásod van, (tehát a záróizmod elött van a dolog de nem jön ki)
akkor a vastagbeled utolsó részében van egy ér amely a szívhez viszi egyből az onnan felszívott anyagokat, és ez többnapos kakinál elég rossz dolgokat jelent, lerakódik a szíved részein, elég káros..
3/3 anonim válasza:
előző: ha megkérhetlek, akkor leírnád h mit mondtak?:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!