Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A vôlegényem ma bevallotta;...

A vôlegényem ma bevallotta; diszlexiás. Mit jelent ez pontosan és hogyan segíthetnék neki?

Figyelt kérdés
Tudom hogy mit jelent a diszlexia, nehézséget a betûk, dátumok, stb. kapcsán. Próbáltam utánaolvasni az interneten és holnap könyvtárba is ellátogatok, viszont szekélyes tapasztalatokra is kíváncsi lennék. Félreértés ne essék, egyáltalán nem zavar a dolog, csupán tudni szeretném hogyan tehetném számára egyszerûbbé a hétköznapokat.
2018. márc. 2. 04:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos tőled! Szerintem ha nem sürgeted amikor olvas vagy egyszerűen csak mellette vagy az is nagy segítség neki.
2018. márc. 2. 05:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. márc. 2. 06:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit dolgozik, miket tanult?Ha ezekkel nincs gond, mert iskolázott, van munkája amit jól elvégez, akkor gond nincs vele emiatt, én semmit nem tennék.A problémát ha sokat foglalkozol vele csak felnagyítod,konzerválod, ő azt fogja hinni, neked ez gond hogy ő ilyen, és ez sok gondot szülhet köztetek.Ha neki ez nem gond, ne is vedd észre, ne csinálj ügyet belőle.

Viszont ha ő beszél róla, és azt mondja neki ez gond, akkor segíthetsz neki.

2018. márc. 6. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!