Hogyan kerülhetném el az agyvérzést?
Figyelt kérdés
23 èves srác vagyok. Nincsenek barátaim, soha nem is volt. Tavaly össze barátkoztam egy cigány lánnyal ès jóba lettem a családjával is. Közben be került a csapatba egy gyerekkori ismerősöm is. A lány tavaly nyáron hirtelen megharagudott rám, a semmi miatt. A gyerekkori barátom elárult, feljelentett a rendőrsègen. Abból mèg nem lett ügy, de kèsőbb a cigány lány is feljelentett becsületsèrtèsèrt, állítólag írtam a főnökènek egy emailt amiben Őt sèrelmezem. Beidèztek a bíróságra, ahol addig provokáltak amíg meg nem vertem mindkettőt... Bevittek a rendőrök, rendőrsègi ügy let garázdaság meg könnyű testi sèrtès miatt. Ez se voot Nekik elèg, tegnap jött megint egy levèl a bíróságtól, ezúttal a lány Bátyja jelentet fel, állítólag a Facebookon csináltam róla egy profilt ès azt terjesztettem, hogy drogozik. Tehát már 3 bírósági ügyem van ès ki tudja mennyi lesz mèg... Anyám pskizofrèniás beteg, apám meghalt, pènzünk nincsen, alig tudunk megèlni... Begolyózok, fáj a fejem, úgy èrzem agyvèrzèst kapok, alvtam bent a yardon, nem csinálnak semmit.. :'(2018. febr. 24. 13:02
1/4 anonim válasza:
Nem tudom. Azt sem tudni, mi okozza az agyvérzést. Mármint nyilván az elvékonyodott agyi erek. De mitől lehet ez? Mondanak ezer félét. Megjósolni, előre látni nem lehet.
2/4 Gál Zoé válasza:
Nem kell izgulni. Lazíts! Élvezd az életet! Csinálj, amit akarsz, másokat meg szarj le és velük is csinálj amit akarsz! Jó úton jársz!
3/4 A kérdező kommentje:
Ez aztán hihetetlenül èrtelmes kommentek vtak... :(
2018. febr. 24. 13:25
4/4 anonim válasza:
Lépjél már ki ebből családból.Ha nem terjesztettél semmit,nincs miért izgulnod .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!