Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Romlott húst ettem, meghalhato...

Romlott húst ettem, meghalhatok tőle?

Figyelt kérdés
Falun élünk mindig van hús a pulton. Ma is volt én nagyon éhes voltam meg főztem a húst utána szóltak hogy a kutyának lett kitéve mar több mint 2napja kint áll. MOST MI TEVŐ LEGYEK? Kerlek válaszoljatok nagyok fontos

2018. febr. 23. 23:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
A kutyának egészen más a tűréshatára ebben.
2018. febr. 24. 00:50
 12/23 A kérdező kommentje:
LEgyszi nekem írjatok nyugtato valaszt emberek :(((((
2018. febr. 24. 00:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon oda egett kimehettek belole a bacik?:) :((
2018. febr. 24. 01:05
 14/23 anonim ***** válasza:
63%

Nem fogsz meghalni.

Ha szájszárazságot, hányingert érzel, netán hánysz, kettős látást észlelsz, fordulj orvoshoz, mert lehet, hogy fellépett nálad a botulizmus.

Ez a betegség ma már jól kezelhető.

[link]

2018. febr. 24. 01:24
 15/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ:))
2018. febr. 24. 01:28
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fejeled meg egy részegedéssel és nem üt el egy kamion, akkor nem lesz gond!
2018. febr. 24. 07:31
 17/23 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen szarral etetitek szegény kutyát?

Hát szégyelljétek magatokat.

Jó hogy nem forgatjátok meg előtte a wécében (képzelem hogy nézhet ki nálatok) és utána tömitek a kutyába ezt a szrt.

Remélem szarul leszel tőle - a kutya helyett.

Bírom az ilyen falusi tahókat...

2018. febr. 24. 07:59
 18/23 anonim ***** válasza:
86%
Hőkezelt húsnak mi köze a szalmonellához? Miért hagyjátok kint a húst büdösödni a pulton?
2018. febr. 24. 09:36
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem lett egyenlőre bajom. Kicsit csikar a hasam de semmi. A kutya szervezete máshogy dolgozza fel nekik olyan a romlott hús mint a friss.
2018. febr. 24. 09:54
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Maximum olyat adnék a kutyának, amit én épphogy nem ennék már meg, de talán még azt se. (Tekintve, hogy én friss húsból főzök a macskámnak is külön.) 2 napig rohasztotok a pulton húst, és még aztán kapná el a kutya? Szerencsétlen. Ha úgyis a kutyának akartátok odaadni, miért lett csak úgy otthagyva?

Amúgy nem értem, hogy lehet összekeverni a romlott hús szagát bármilyen szósz/pác illatával.

Valószínűleg nem lesz komolyabb bajod, max egy hasmenés.

2018. febr. 25. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!