Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van, aki retteg a vérvételtől?

Van, aki retteg a vérvételtől?

Figyelt kérdés

Ti mivel nyugtatjátok magatokat előtte? Hogy tudatok leállni?

Nem tudom leírni az érzést ami bennem van ilyenkor.

Előtte este már hasmenésem van, éjszaka semmit sem alszom és amikor reggel mennem kell...hát ki vagyok teljesen. Aztán amikor kész vagyunk röhögök hogy ennyi volt?!

2018. febr. 22. 10:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
33%
Semmivel nem nyugtatom magam, egyszerűen nem megyek el és ennyi.
2018. febr. 23. 18:27
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

az a pukli a punktált/szúrt véna "eresztése" miatt volt, a véraláfutás pedig gondolom azért volt mert vagy azt kérték tőled h hajlítsd be a karod, vagy mert nem nyomtad eléggé.

egyébként teljesen természetes, h félsz tőle, elvégre vért vesztesz, ami normális körülmények között (néhány esettől eltekintve) nem történik meg. :)

2018. febr. 23. 22:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Én régen mindig anyával mentem. Utána mindig szédültem és le kellett feküdnöm kint. Aztán egyszer elájultam és aki vette a vért kirántotta a kezemből a tűt. Na az annyira fájt hogy majdnem beszartam. Utána nagyon sokéig fájt a kezem és az ér is. Persze másnap mehettünk vissza mert nem tudtak elég vért venni....

Azóta egyetlen egyszer mentem el egyedül és semmi bajom nem volt, kivéve az éjszakát mert aludni alig tudtam. :D

Lehet ha egyedül mennék jobb lenne. :D

2018. febr. 26. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!