Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Más is rosszul van, ájult el...

Más is rosszul van, ájult el vérvételtől?

Figyelt kérdés

Normális a gyerekorvos, hogy azt mondta, hogy vigyenek emiatt pszichológushoz, mert nem szervi baj?

De basszus nem a tűtől vagy az orvostól félek..

Egyszerűen leveszik q vért és a vérveszteségtől leszek rosszul, hiába kevés viszonylag.

2018. jan. 6. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Világ életemben így voltam egészen addig, míg nem lettem terhes és nem kerültem kórházba és nem vettek 2 hét alatt minden nap vért tőlem. Ugyanis akkor annyira hozzászoktam, hogy onnantól fogva többet nem lettem rosszul.

Valóban pszichés a dolog, de ezzel nem tudsz mit csinálni. Vagy elmúlik vagy nem. Érdemes máshová nézni és elterelni a gondolataidat közben máshová, ettől többet egy pszichológus se mondana. De valószínűleg így lesz, míg majd tényleg nem változik meg valami miatt.

2018. jan. 6. 21:13
 2/6 A kérdező kommentje:

De nem félek tőle, még haverkodtam is a nővérrel. A vérveszteségtől vagyok rosszul, nem bolond vagyok, ahogy a szüleim mondják. Akit pszichológushoz küldenek szerintük tuti bolond.

Ha elvágom a kezem és nagyon vérzik, akkor is rosszul vagyok. Oké nem ájulok el, de ugyanez. Sőt, ha erős a menstruációm, akkor is.

2018. jan. 6. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha alacsony épp a vérnyomásom,pár csepp vérveszteségtől is kidőlök. Mikor nem,több deci levétele után is jól vagyok,leszámítva a szédülést,csak figyelni kell,hogy előző naptól kezdve elég vizet igyak. Van,aki ilyen. Nem tudom,miért kell ezért hülyének nézni az embert. Egyébként szerintem is adaptálható a lecsapolás,valahogy megszokja az ember szervezete,ha gyakran csinálják. Én is csak az utóbbi időben kezdtem ájulás nélkül kihúzni.
2018. jan. 6. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyet még sosem hallottam. Gyermekkorom óta rosszul vagyok a vértől ( mensikor isgy akadnak gondok .. ) mégsem mondott ilyet sose egy orvos sem mikor rosszul lettem(nem épp csak hányással jár sajnos ) . Nem kell vele foglalkozni .Vannaka akik az ilyen dolgokat nem tudják feldolgozni mert mondván ők nincsennek rosszul az ilyesmitől!:)
2018. jan. 6. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Amikor legutóbb voltam vérvételen akkor én megszédültem, kellett egy öt perc mire jobban éreztem magam. Mondjuk többet is vettek le mint szoktak, meg én hozzá vagyok szokva ahhoz hogy felkelek és utána úgy húsz percen belül reggelizek, aznap meg ugye nem ehettem és ki kellett bírnom két órát éhgyomorral.
2018. jan. 6. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is rosszul vagyok, ha pár perc múlva elindulok. Fiatal koromban kétszer jártam úgy, hogy az utcáról vágtattam vissza a vécére. Görcsös hasmenés, öklendezés, elönt a víz, és esek össze. Harmadszor már egyenesen a vécébe mentem, és vártam a rosszullétet, de nem jött. Azóta mindig ülök egy félórát a folyosón, aztán megyek haza, így megúszom egy kis émelygéssel.
2018. jan. 6. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!