Bevált nektek a Nail Repair stift? és ha igen mennyibe kerül?
Én tegnap vettem, 4660 forint körül volt. Már változás állt be a körmömön látható fehér foltban (illetve ugye a lemezek közt van a fertőzés).
Előzőtől kérdezem, hogy az egy hónap alatt mennyit javultál?
Ne reménykedj, magától nem fog elmúlni. Nekem nem vált be, sőt a családban is előfordult hasonló probléma, és ott sem segített ez a szer. Csak kidobtam egy nagy rakás pénzt.
Orvosnál lehet feliratni szájon át szedhető gyógyszert, na, az igen. Az használt egy rokonomnak, hétről -hétre szemmel látható volt, ahogy nő az egsészséges, új körme. Csak attól sokan félnek, mert elég drasztikus, ja és az sem ólcsó:) és főleg, hogy orvoshoz kell érte menni... ez nekem már nem jön be:(
Az égvilágon semmit sem ér!3 hónap helyett fél évig használtam,napi kettő helyett négyszer,de semmi értelme nem volt...5000 forint körül volt darabja.
Gondolkoztam is rajta hogy feljelentem őket a 100%-os hatékonyság reklámszöveg miatt,de végül nem tettem mert nincs rá energiám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!