Mellpasztika elötti szükséges vizsálatok során derült ki, hogy csomók vannak a mellemben. Mire számithatok?
Figyelt kérdés
Pénteken lesz eredmény,az orvos csak csválta a fejét,eredményig nem nyilatkozik,de a zsircsomót kizárta.Mi lehet még?Mintát vett belőlük,,a legnagyobb 14mm.Elsősorban az érdekelne,hogy ugye nem daganat?!25 éves vagyok,nem örökölhettem,nem szoptattam,és nem is ütöttem meg.A plasztikának lőttek?Igy ne merjem bevállalni!?Az orvos ugyis megmondja pénteken,de addig nagyon aggódom.Van egy kisgyerekem,meg amúgy is..2010. jún. 8. 09:14
1/6 anonim válasza:
Biztosat csak az orvos tud mondani. Az is lehet, hogy ciszta, azzal elvileg lehet plasztikáztatni, csak óvatosabban. Addig is próbálj nem aggódni!
2/6 A kérdező kommentje:
Ha ciszta is,még két hete egy db volt,egy 7mmes,tegnap pedig már 3db.Ez igy szaporodik?És ha bent lesz az implantátum,és igy szaporodik,akkor ez gondot jelenthet..laikus szemmel.Évek óta gyűjtök rá,de még jó hogy kiderült.Az mit jelent hogy "elvileg"lehet plasztikáztatni?
2010. jún. 8. 10:00
3/6 anonim válasza:
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, daganatból is van jóindulatú meg rosszindulatú. De azért nekem kicsit furcsa, hogy nem az egészséged miatt, hanem a plasztika miatt aggódsz..:(
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor megismétlem:"Elsősorban az érdekelne,hogy ugye nem daganat?!"és .."van egy kisgyerekem,meg amúgy is.."
2010. jún. 8. 13:04
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy daganat. És igen, a ciszta szaporodhat, úgy tudom.
6/6 anonim válasza:
Nekem nemrég volt plasztikám, és mondták, hogy lehet, csak körültekintőbbnek kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!