Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért szenved több nő viszérbe...

Miért szenved több nő viszérbetegsében mint férfi?

Figyelt kérdés
17f vagyok és ez azért érdekel mert a rokonságban szinte majdnem mind nő rokonomnak van visszere főként a lábám , apunak és a többi férfinak pedig sehol semmi... nekem nagyon nem tetszik ez a visszér amúgy
2010. jún. 7. 20:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert érzékenyebb az érbetegségekre és vékonyabbak az érfalak. Arról nem is beszélve, hogy még egy férfi sem hordott kilenc hónapig "terhet", mely idő alatt is bőven lehet visszerekhez jutni.
2010. jún. 7. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Nővérem még 23 éves nem terhes és már nagyon is kezdenek látszani neki a lábán, pedig alkatilag elég jól néz ki...
2010. jún. 7. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
A viszérhajlam alkati dolog, akinek a kötöszövetei gyengébbek, az hajlamos lesz a viszérre. Ez független a terhességtöl, túlsúlytól, mozgáshianytól. A családunkban gyakori az erre való hajlam, és már a tiniken is megjelennek, pedig a családiban mindenki kimondottan vékony, mivel vidéken lakunk, ezért vagy gyalog vag ybiciklivel kell közlekedni (napi rendszerességgel). De vannak ismerösök is, akik vékonyak,sportosak, nincs mßeg gyerekük és mégis szenvednek ezzel.
2010. jún. 7. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert a férfiak nem hordanak tűsarkú cipőt.
2010. jún. 7. 20:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Tűsarkú és egyéb kényelmetlen merev talpú cipők.
2010. jún. 7. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is kezdődik (23 vagyok). A családunkban jellemző, úgyhogy én is örököltem. Hajlamosít rá: öröklött kötőszöveti gyengeség, állómunka, vitaminhiány, vénabillentyű-rendellenesség, elhízás, kevés folyadék fogyasztása...
2010. jún. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!