Miért szenved több nő viszérbetegsében mint férfi?
Figyelt kérdés
17f vagyok és ez azért érdekel mert a rokonságban szinte majdnem mind nő rokonomnak van visszere főként a lábám , apunak és a többi férfinak pedig sehol semmi... nekem nagyon nem tetszik ez a visszér amúgy2010. jún. 7. 20:01
1/6 anonim válasza:
Mert érzékenyebb az érbetegségekre és vékonyabbak az érfalak. Arról nem is beszélve, hogy még egy férfi sem hordott kilenc hónapig "terhet", mely idő alatt is bőven lehet visszerekhez jutni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nővérem még 23 éves nem terhes és már nagyon is kezdenek látszani neki a lábán, pedig alkatilag elég jól néz ki...
2010. jún. 7. 20:13
3/6 anonim válasza:
A viszérhajlam alkati dolog, akinek a kötöszövetei gyengébbek, az hajlamos lesz a viszérre. Ez független a terhességtöl, túlsúlytól, mozgáshianytól. A családunkban gyakori az erre való hajlam, és már a tiniken is megjelennek, pedig a családiban mindenki kimondottan vékony, mivel vidéken lakunk, ezért vagy gyalog vag ybiciklivel kell közlekedni (napi rendszerességgel). De vannak ismerösök is, akik vékonyak,sportosak, nincs mßeg gyerekük és mégis szenvednek ezzel.
4/6 anonim válasza:
Mert a férfiak nem hordanak tűsarkú cipőt.
5/6 anonim válasza:
Tűsarkú és egyéb kényelmetlen merev talpú cipők.
6/6 anonim válasza:
Nekem is kezdődik (23 vagyok). A családunkban jellemző, úgyhogy én is örököltem. Hajlamosít rá: öröklött kötőszöveti gyengeség, állómunka, vitaminhiány, vénabillentyű-rendellenesség, elhízás, kevés folyadék fogyasztása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!