Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy a lelki...

Mit csináljak, hogy a lelki gondjaim ne hassanak ki a testemre?

Figyelt kérdés

Rengetegszer van olyan, hogy ha történik valami számomra megrázó dolog, annyira rosszul esik, vagy annyira magamra veszem (pl. ha összeveszünk párommal vagy a legjobb barátaimmal stb.), hogy szó szerint rosszul leszek tőle.

Még gimiben kezdődött, az első szerelmi csalódásomnál három napig folyamatosan remegtem, éjszakánként pedig felébredtem, mert hányingerem volt / hánytam.

Egyetemen a vizsgaidőszak alatt volt ilyen, hogy lefeküdtem viszonylag nyugodtam, álmomban már remegtem, erre keltem fel, végül hasmenés vagy hányás lett a vége (és persze a kialvatlanság, mert 2-3 óráig ébren voltam).

Előbbi esetben valóban aggódok a dolgok miatt, utóbbiban kevésbé, azt inkább tudatalatti aggódásnak hívnám.

Ezeket hogy lehet megelőzni, kontrollálni? Mással is van ilyen?

2018. febr. 13. 20:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit meg kellene erősítened az idegrendszeredet. Magnézium, B-vitaminok és Omega3, az ajánlott napi adagoknál többet is szedhetsz egy pár hétig; aztán ha jobban leszel, akkor csökkentheted. Plusz próbálhatsz gyógynövényes nyugtató tablettákat vagy teákat is.
2018. febr. 13. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!