Miért volt fura, áramütés szerű érzés a mellkasomban?
Barátommal történtek a dolgok és tudja hogy szeretem, ha kicsit agresszívabb. Szóval az egyik kezével megszórította a nyakam és egyre erősebben, igaz tetszett, de aztán a másikkal is a nyakamat kezdte elszorítani és hirtelen egy áramütésszerű érzést tapasztaltam a mellkasomban (nem fájdalom), közben ilyen belső remegést is éreztem ugyanott. A testem nem mozdult meg, csak belül éreztem.
Szerintetek mi volt?
Nem találtam semmi értelmeset a google-n. Legyszives agy zsibbasztó válaszoktól kíméljetek meg!
18/L
Legalabb tudod mar miben halsz meg! A baratod egyszer majd megol! Hajra!
20/L
Testi reflex, mert nem akar meghalni.
Nyilván nem állt fenn a veszély (annyira... azért legyetek óvatosak) de az agyad érzékelte azt, hogy valami nem oké, nem jön rendesen az oxigén.
Szerintem, valami idegszál csípődhetett be a nyakcsigolyák környékén.
Nekem még sosem volt ilyen tapasztalatom. Saját tapasztalatom szerint fojtáskor elsőként a látás szűnik meg, először csőlátás alakul ki, azután teljes sötétség. Ha újra oxigénhez jut az agy, akkor visszatér a látás.
Más kérdés, hogy nálunk a sportban a fojtás a nyak oldalsó részére irányul, az ütőereket szorítjuk, nem bántjuk a csigolyákat és a gégét.
Nem az a célunk, hogy megsemmisítsük az ellenfelet, hanem hogy átmenetileg harcképtelenné tegyük, ill. megadásra kényszerítsük.
Lásd:
Nekem a könyökömet érte már olyan ütés amitől áramütés szerűen lezsibbadt az egész alkarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!