Melinda- kérdése:
Mitől lehet ez a hirtelen kialakult fájdalom a végbélnél?
Figyelt kérdés
Igazából maga a lyuk körül fáj kívül, vagyis olyan égő érzés, mint amikor feldörzsöli a wc papír. Azonban egyik percről a másikra alakult ez ki nálam a tegnapi nap folyamán.Ma meglestem egy tükörrel és valóban egy picit piros is körülötte, azonban viszket is néha, ami a vakarástól elmúlik, de a nap folyamán még előjön párszor. Tudom, hogy ez a két tünet utalhat aranyérre, azonban az aranyérnek semmi más tünetét nem tapasztalom. Gondoltam, arra, hogy esetleg csupán irritáció a fájdalom, de a viszketést nem tudom hova tenni..gondoltam egy kis bephanten kenőccsel megpróbálkozom.2018. febr. 9. 19:38
1/1 anonim válasza:
Gyógyszertári neogranormont is próbálhatsz és zuhanyzás /fürdés után kamillás lemosást. Lehet begyulladt belső aranyér, végbélrepedés vagy végbél enyhe sérülése, vagy gombás fertőzés. Ha a házi kezelések pár nap alatt nem hoznak enyhülést, érdemes orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!