Mivel tudnám enyhíteni a megterhelés hatására kialakult kézfájásomat?
Figyelt kérdés
Elkezdtem tegnap dolgozni, könnyű fizikai munkáról van szó, de nem voltam hozzászokva. Így lefekvés előtt 10 perccel elkezdett fájni a kezem (felkar+alkar+kézfej). Sajnos eléggé fájt ahhoz hogy 3 órán keresztül ne tudjak elaludni tőle. Még most is fáj, pedig ma is mennem kell majd 8 órában dolgozni. Lehet valahogy enyhíteni a fájást?2012. dec. 22. 08:54
1/2 anonim válasza:
A C vitamin jó az izomlázra. De ha inkább ízületi fájás akkor Milgama nevű gyógyszert javaslom ez is vitamin keverék kicsit drága kb2500ft. De jó!
2/2 anonim válasza:
Még a feketenadálytő kenőcs is jó izomhúzódásra vagy ütések okozta fájdalomra. Nekem mikor elütött egy autó akkor ajánlották és nagyon jó volt de az izom terhelés okozta fájdalmakra is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!