Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez volt a 3. nap, amikor...

Ez volt a 3. nap, amikor Catflamot vettem be. Holnap elkezdhetek egy másik fájdalom-lázcsillapító gyógyszert szedni?

Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért ne kezdhetnél?

De nem értem amúgy, mert a Cataflamot lehet tovább is. Vagy úgy érzed, nem használ?

Nem mellesleg lázat nem csillapít, "csak" fájdalmat, plusz gyulladáscsökkentő is.

2018. febr. 7. 23:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Inkább orvoshoz menj.
2018. febr. 7. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Miért szedsz lázcsillapítót? A láz a tested védelmi reakciója amivel megszabadul a kórokozóktól és az általuk termelt mérgektől. Nem javítasz a helyzeteden vele. Én életemben egyszer szedtem Cataflam-erősségű fájdalomcsillapítót, amikor eltört egy ujjam, nem hiszem hogy egy megfázáshoz szükséges lenne, rengeteg káros mellékhatása van az ilyen gyógyszereknek. Szedj inkább Kalmopyrint, vagy csak igyál Neo Citrant, az mindig beválik. 4 napon keresztül főleg ne szedj Cataflamot.
2018. febr. 7. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!