Van kifejezetten cicák részére fájdalom -és lázcsillapító?
Van és semmiképp emberi gyógyszert nem szabad neki adni!!!
Mi baja? Orvos látta már?
Van, és a legtöbb állatorvosi rendelőben a doki tud is adni. Nagyobb városokban állatpatikákban is találsz, bár úgy tudom, van, amelyik vényköteles is. Szerencsére nekem csak egyszer kellett, én akkor a dokitól vettem, akkor 5 tablettáért fizettem 620 ft-ot. De oda kell figyelni a cica súlyára is, nem minden cica kaphat egy egész tablettát, de ezt a doki vagy az eladó pontosabban meg tudja mondani.
Emberi gyógyszer semmiképp ne adj neki, még a legalacsonyabb hatóanyagúból sem! Nem ugyanazok az összetevők, nem ugyanúgy hat, mint a macskáknak való. Egyébként minden állatnak külön van, a kutyáknak is.
Köszi a válaszokat, de direkt azért kérdeztem hogy van-e kifejezetten állatoknak való mert én is tudom hogy emberit nem kaphat. Igen látta orvos, nemrég műtötték.
Esetleg valaki a nevét is meg tudja mondani a gyógyszernek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!