Hatásos szemölcseltávolítót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyat ami nem túl drága, de a másik is jöhet,ha valóban hatásos.2018. febr. 4. 18:16
1/3 anonim válasza:
Egy bőrgyógyász azonnal lefagyasztja. Ha alkalmas helyen van, akkor te magad is leégetheted izzó fémtárggyal.
2/3 anonim válasza:
Attól függ mekkora? Ha 0,5 mm-nél nem nagyobb, és nem túl kiálló, akkor a wartner fagyasztót ajánlom. Ha ennél nagyobb méretű, akkor orvoshoz menj el.
3/3 anonim válasza:
Én voltam bőrgyógyásznál..
Felírt kenőcsöt.. Volt vagy 3500 Ft(úgy kotyvasztják a gyógyszertárban) mindennel együtt.. kenegetni kell, napjában többször is.. Egy részét nekem sikeresen leszedte, 1 hete kenem már. De van 3-4 ami rohadtul ragaszkodik.
A kenőcs megmarta a körülötte lévő bőrterületet is, nagyon fáj egész nap zsibbad az egész.. Most még jövőhét szerdáig kenegetem, aztán visszamegyek, ha nem rohad le magától az egész.. De már tököm ki van velük.
Kitartás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!