Nőhetek még pár centit?
14 éves lány vagyok, 156 cm. Nagyon utálom, hogy ilyen alacsony vagyok, és bármit megadnék csak hogy legalább meglegyek 160 cm. Anyukám alacsony, apukám átlagos magasságú.
Ugye még nőhetek pár centit?
a növésért a növekedési hormon felelős
ez a hormon alvás közbe termelődik, 20-22 éves korig még viszonylag nagy menyiségbe van egy szervezetbe utána látványosan csökken a szintje
gondolj csak bele, egy baba egész nap csak alszik és rengeteget nő, mivel akkor termeli a növekedési hormont és egészen kicsi korba még teli van vele a szervezet
vannak bizonyos vitaminok és aminosavak amik serkentik a növekedési hormon termelődését, de azokhoz is szükséges a napi legalább 8óra MINŐSÉGI alvás, ha nem alszol rendesen nem sokat ér
Hát én 15 évesen elértem a 153cm és abba maradt 22 L vagyok
Nem biztos hogy nőni fogsz én is utálom hogy ilyen kicsi vagyok még mindig 14 évesnek néznek
Szia!
Én szívesen cserélek veled! :D
168 centimmel az évfolyamban a lányok közül én vagyok a második legmagasabb.
Én már 2 éve nem nőttem semmit (szerencsére) viszont neked szurkolok! :D
Mindenesetre inkább lennék alacsony mint magas (mondjuk én a 168 centit nem tartom égimeszelőnek viszont az osztálytársaim az állandó "hű de magas vagy" beszólásai elhitették velem /ez van/ csak mert a legtöbbjük 145-150 körüli)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!