16 éves fiúként nőhetek még 20 centit?
Most vagyok 176 cm 56kg. Szüleim magassága:181,166cm
Nyílván nem az a vágyam hogy 196 cm legyek csak azt kérdezem hogy lehetséges e ? Mert ismerek olyat aki egy nyár alatt 20-at nőtt.
És apám is 10-el több mint az apja (papám)
Figyelj, a statisztikai átlag szerint már csak pár centit szokás 16 után nőni. Szóval kb. apád magasságára számíts. Aki nagyon későn növős, későn érős fajta, az esetleg 1-2 évvel el van csúszva, és még nőhet többet. (Azt a többet, amit mások 14-15 éves korukban nőtték)
Az egy nyár alatt 20-hoz valami láthatatlan csodatalpbetét kell?
Te érzed..Hamég elég sok helyen nem szőrösödsz, elég babaarcod van, szóval olyan kisgyerekesen nézel ki, még van esélyed, de 20cm-re nem hinném..
Maximum leszel 185, de 180-an mindenképpen..
De nyugi ez tökéletesen jó..Ne akarj több lenni, hiszen egy idő után, már nemis jó az ha valaki magas..Szerintem 180-185 az ideális.Az átlag meg valami 170cm, azthiszem, szóval te már most az átlag felett vagy.
Pont 176cm az átlag.
Engem mondjuk a helyedben inkább az zavarna,hogy 56 kg vagyok 176 centihez.
Senki sem tökéletes csontikám,csak van,akinek van önkritikája és tesz érte,hogy férfiként nézzen ki,ha már fa sz van a lába között.:D
Gondolj bele,ha nőnél még ehhez a súlyhoz,úgy néznél ki,mint egy anorexiás modell lány.:D
Szerintem az osztályodban a lányok nyomnak ennyit.
Szóval ne a kifogásokat keresd,hanem húzzál el edzeni,meg egyél,az sem fog ártani.:D
Kedves utolsó . Elég rosszul látod a dolgot. Az én sportom a futás,nem a kondi és abba én vagyok az ász . A Megyei diákolimpiát megnyertem,az országosra is megyek , és folyamatosan edzek rá. Lehet hogy csak 56;kilo vagyok , de attol meg sportos és bárkit lefutok a megyebe 500 és 800 méteren.Na ugye nem gondoltad volna ? És miért nem ? Mert a válaszod alapján nem vagy jó ember ismerő, nem is bánsz jól az emberekkel , ja és egy fa . sz vagy. Sajnálom a körülötted élőket hogy ekkora szerencsétlen negatív enerigia veszibőket körül. Részvétem . De nem baj , bunkónak is kell lennie valakinek. Ha már te is,akkor már én is adok neked egy tippet drága barátom: kezdd el megváltoztatni a véleményed az emberekről , és ne ítélkezz, mert ezen csak te tudsz változtatni ha akarsz. Én sose leszek 120 kiló az igaz,viszont elobn vagy utobb megfogok hízni mert mindenkinel ez volt a csaladba ;)
További szép napot !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!