Van olyan hogy valaki születése óta nem érzi a szagokat, vagy csak bebeszéli magának és ezért nem érzi? Van rá gyógymód?
Figyelt kérdés
2008. okt. 27. 08:34
1/5 anonim válasza:
Van bizony, nekem is van olyan ismerősöm, aki egyáltalán nem érez semmi szagot, egyedül az acetont de azt is alig, éppen csak.
Ezt nem lehet bebeszélni, ez egy valós dolog.
2/5 anonim válasza:
Ja, és 40 éves, de neki nem ajánlottak semmi gyógymódot soha, azt mondták, fogadja el. Persze elég későn jött rá, hogy valami nem stimmel, kisgyerekként gondolom fel se nagyon tűnt ez se neki, se a szülőknek.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem oviba feltünt már, de most meg a szüleim nem hiszik el.
2008. okt. 27. 08:55
4/5 anonim válasza:
egy fül orr gége szakorvos percekalatt megálapítja, lehet hogy fiatalkorban még lehet stimuálni és valamit javítani ezen.
Persze , vígasztaljon, hogy legalább annyira jól jársz a szagok terén mint amennyi hátrány ér..:-)
5/5 anonim válasza:
Van ilyen. Nekem a húgom ilyen kicsi kora óta. nincs gyógymód tudomásom szerint. Az én húgocskám most 27 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!